آشنایی با انواع نوشیدنی در منوی کافهها؛ منو کافه رو قورت بده!
احتمالاً برای شما هم پیش اومده که با دوستانتون یا پارتنرتون در یک کافه قرار گذاشتید و قبل از رفتن استرس منو نوشیدنی کافه رو داشتید یا وقتی منوی نوشیدنیها رو دیدید، استرس و نگرانی به سراغتون اومده که نکنه نتونید اسم نوشیدنیها رو درست بگید یا حتی ندانید کدوم یکی رو انتخاب کنید. باید بگم که شما تنها نیستید! این روزها، اسامی نوشیدنیها روز به روز عجیبتر و پیچیدهتر میشوند.اما نگران نباشید! ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم که تمامی انواع قهوه در منوی کافهها وجود دارند رو بشناسید. هدف ما اینه که شما بتونید با اعتماد به نفس، حتی اگر به باکلاسترین کافه تهران هم دعوت شدید، نوشیدنی مورد علاقتون رو حرفهای سفارش بدید و دربارهش صحبت کنید. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و دنیای جذاب نوشیدنیهای قهوه رو کشف کنید!
دیگه نگران رفتن به کافه ها نباشید؛ منو کافه رو قورت بده!
احتمالاً شنیدی که این روزها وقتی سری به کافههای ایران میزنی، باید حتماً آیلتس 6 داشته باشی! 😂 یا شاید در چندین کافه قبلی که با دوستانتون رفتید، با نوشیدنیهای عجیب و غریب، به خصوص در منوی بخشهایی که انواع قهوه در منوی کافهها وجود دارند، مواجه شدید و توش موندید که چی سفارش بدید. ممکنه شما قهوه تلخ رو دوست نداشته باشید و نوشیدنی که انتخاب میکنید تلخ باشه و این خوب نیست.
از طرف دیگه، شاید به دنبال طعم شیرین باشید. این سردرگمی به خاطر اسامی عجیب و غریب منوی کافیشاپها است که هر کافهای با خلاقیت خودش، اسمهای خاصی برای نوشیدنیها انتخاب میکنه. همچنین، ممکنه با اصطلاحهای انگلیسی آشنایی نداشته باشید و این باعث بشه که در انتخاب نوشیدنیهاتون دچار سردر گمی بشید.
اما واقعاً راه حل چیه و چیکار کنیم؟! ما تصمیم گرفتیم در این مقاله یکی از منوهای کافههای تهران و پایتخت رو بررسی کنیم و فکر کردیم این بهترین راه حل هست، چون این دیگه ته موضوع! ما میخواهیم به شما کمک کنیم تا با دایرهالمعارف انواع قهوه آشنا بشید و به راحتی انتخاب کنید که کدوم نوشیدنی به سلیقهتون میخوره.
البته باید یه خبر بد بهتون بدم؛ چون ما تو کارمون بیشتر با قهوه سر و کار داریم و برند دلونگی ، فقط تو این بخش میتونیم راهنماییتون کنیم و بقیهاش رو میسپاریم به خودتون. پس اگر آمادهاید که دنیای جذاب نوشیدنیهای قهوه رو کشف کنید، بزن بریم! با ما همراه باشید تا به شما کمک کنیم تا با اعتماد به نفس به کافهها برید و بهترین انتخابها رو داشته باشید.

آشنایی کامل با انواع قهوه در منوی کافهها
خب، همونطور که گفته بودیم، ما برای این مطلب رفتیم سراغ منوی یکی از کافههای معروف تهران تا ببینیم اسمهای نوشیدنیها چی هست و شما رو راهنمایی کنیم. این کار به ما کمک میکنه تا با دنیای متنوع و جذاب انواع قهوه در منوی کافهها آشنا بشیم و بتونیم انتخابهای بهتری داشته باشیم. در واقع، هدف ما اینه که شما با دیدن منوی کافهها، دیگه احساس سردرگمی نکنید و با اعتماد به نفس سفارش بدید.
شما میتونید عکس منوی کافه رو در زیر مشاهده کنید و ما به ترتیب به معرفی هر یک از نوشیدنیها میپردازیم البته فقط این نیست یه سری نوشیدنی دیگه هم که شاید در منوی کافهها دیگه هم ببیند معرفی میکنیم. از اسپرسو و لاته گرفته تا موکا و آمریکانو، هر کدوم از این نوشیدنیها ویژگیها و طعمهای خاص خودشون رو دارند. همچنین، توضیح میدیم که کدوم نوشیدنی ممکنه به سلیقه شما بیشتر بخوره و چه طعمهایی رو میتونید از هر کدوم انتظار داشته باشید. پس با ما همراه باشید.
ما تمامی نوشیدنیهای این منو رو توضیح خواهیم داد اما شاید بعد از بعضی نوشیدنی ها لازم باشه چند نوشیدنی دیگههم تعریف کنیم که آشنایی کامل داشته باشید.
اسپرسو
اسپرسو یکی از پایهایترین و محبوبترین نوشیدنیهای قهوه است که با استفاده از فشار بالا، آب داغ از بین قهوه آسیابشده عبور داده میشود. این روش باعث میشود که طعم غلیظ و عمیق قهوه استخراج شود. یک شات اسپرسو معمولاً حدود 30 میلیلیتر است و به دلیل غلظت بالای کافئین، به عنوان یک نوشیدنی انرژیزا شناخته میشود. پیشنهاد میکنم مقاله آب مناسب برای دستگاه های اسپرسو ساز: جوشیده، معدنی یا تصفیه شده؟ را نیز مطالعه کنید.
ریسترتو و لانگو
ریسترتو نوعی اسپرسو است که با استفاده از میزان کمتری آب (حدود 15 میلیلیتر) تهیه میشود. این نوشیدنی طعمی بسیار غلیظتر و شیرینتر دارد. در مقابل، لانگو با استفاده از آب بیشتر (حدود 60 میلیلیتر) تهیه میشود و طعمی ملایمتر و آبکیتر دارد. این دو نوشیدنی به شما امکان میدهند تا طعمهای مختلف قهوه را تجربه کنید.
دوپیو (دبل اسپرسو)
دوپیو یا دبل اسپرسو به معنای دو شات اسپرسو است که با استفاده از دو برابر قهوه آسیابشده و آب تهیه میشود. این نوشیدنی معمولاً حدود 60 میلیلیتر حجم دارد و طعمی بسیار قوی و غلیظتر نسبت به اسپرسو معمولی دارد. دوپیو برای کسانی که به کافئین بیشتری نیاز دارند، گزینهای عالی است.
ماکیاتو
ماکیاتو به معنای “نقطهدار” است و معمولاً شامل یک شات اسپرسو و کمی شیر بخار داده شده است. این نوشیدنی به دلیل ترکیب قوی قهوه و شیر، طعمی متعادل و خوشمزه دارد. ماکیاتو معمولاً به عنوان یک نوشیدنی بین اسپرسو و کاپوچینو شناخته میشود و میتواند با طعمهای مختلفی مانند کارامل یا وانیل سرو شود.
آمریکانو
آمریکانو از ترکیب اسپرسو و آب داغ تهیه میشود. این نوشیدنی معمولاً شامل یک یا دو شات اسپرسو و آب داغ به میزان دلخواه است. طعم آمریکانو ملایمتر از اسپرسو است و به دلیل غلظت کافئین، گزینهای محبوب برای افرادی است که به دنبال یک نوشیدنی قوی اما با طعم ملایمتر هستند.
کورتادو
کورتادو ترکیبی از اسپرسو و شیر بخار داده شده است که معمولاً به نسبت یک به یک تهیه میشود. این نوشیدنی طعمی متعادل و خامهای دارد و به دلیل مقدار کم شیر، طعم قهوه به خوبی حفظ میشود. کورتادو گزینهای عالی برای کسانی است که میخواهند طعم قهوه را در کنار شیر تجربه کنند.
لانگ بلک
لانگ بلک مشابه آمریکانو است، اما در اینجا اسپرسو اول تهیه میشود و سپس آب داغ روی آن ریخته میشود. این روش باعث میشود که طعم قهوه بیشتر حفظ شود و خامه روی اسپرسو نیز به نوشیدنی افزوده شود. لانگ بلک معمولاً با دو شات اسپرسو و آب داغ تهیه میشود.
کاپوچینو
کاپوچینو شامل یک شات اسپرسو، شیر بخار داده شده و کف شیر است که به نسبت یک به یک تهیه میشود. این نوشیدنی طعمی غنی و خامهای دارد و معمولاً با پودر کاکائو یا دارچین تزئین میشود. کاپوچینو گزینهای محبوب برای صبحانه و عصرانه است. پیشنهاد میکنم حتما مقاله چگونه یک قهوه با کرمای عالی تهیه کنیم؟! را مطالعه کنید.
لاته
لاته شامل یک شات اسپرسو و مقدار زیادی شیر بخار داده شده است که به آن کف شیر افزوده میشود. نسبت شیر به قهوه در لاته بیشتر از کاپوچینو است و به همین دلیل طعمی ملایمتر و خامهایتر دارد. لاته معمولاً با طعمهای مختلفی مانند وانیل یا کارامل سرو میشود.
فلت وایت
فلت وایت ترکیبی از اسپرسو و شیر بخار داده شده با کف نازک است. این نوشیدنی معمولاً شامل دو شات اسپرسو و مقدار کمی شیر است و طعمی قوی و خامهای دارد. فلت وایت به دلیل تعادل مناسب بین قهوه و شیر، طرفداران زیادی دارد.
پیکولو
پیکولو یک نوشیدنی کوچک و قوی است که شامل یک شات اسپرسو و مقدار کمی شیر بخار داده شده است. این نوشیدنی به دلیل حجم کم و طعم قوی قهوه، برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی قوی و شیرین هستند، گزینهای مناسب است.
موکا
موکا ترکیبی از اسپرسو، شیر بخار داده شده و شربت شکلات است. این نوشیدنی معمولاً با خامه زده شده تزئین میشود و طعمی شیرین و دلپذیر دارد. موکا گزینهای عالی برای کسانی است که به طعم شکلات علاقه دارند و میخواهند قهوه را با یک طعم شیرین ترکیب کنند.
موکاتلا
موکاتلا ترکیبی از اسپرسو، شکلات نوتلا و شیر است. این نوشیدنی طعمی بسیار شیرین و خامهای دارد و به دلیل وجود نوتلا، طعمی خاص و متفاوت ارائه میدهد. موکاتلا گزینهای عالی برای کسانی است که به شکلات و قهوه علاقه دارند.
کارامل ماکیاتو
کارامل ماکیاتو شامل یک شات اسپرسو، شیر بخار داده شده و شربت کارامل است. این نوشیدنی طعمی شیرین و خوشمزه دارد و معمولاً با خامه زده شده و شربت کارامل تزئین میشود. کارامل ماکیاتو برای کسانی که به طعمهای شیرین علاقه دارند، گزینهای ایدهآل است.
آیریش کافی
آیریش کافی ترکیبی از قهوه داغ، شکر و ویسکی ایرلندی است که معمولاً با خامه زده شده روی آن سرو میشود. این نوشیدنی طعمی گرم و دلپذیر دارد و به عنوان یک نوشیدنی الکلی در کافهها محبوب است. آیریش کافی گزینهای مناسب برای شبهای سرد است.
کان پانا
کان پانا شامل یک شات اسپرسو و خامه زده شده است. این نوشیدنی طعمی غنی و خامهای دارد و معمولاً به عنوان دسر سرو میشود. کان پانا برای کسانی که میخواهند طعم قهوه را در کنار خامه تجربه کنند، گزینهای مناسب است.
فرنچ پرس
فرنچ پرس یکی از روشهای قدیمی تهیه قهوه است که در آن قهوه آسیابشده با آب داغ ترکیب میشود و بعد از چند دقیقه، با فشار دادن پیستون، قهوه آماده میشود. این روش به قهوه طعمی غنی و عمیق میدهد و معمولاً برای تهیه قهوههای دمی استفاده میشود.
کمکس
کمکس یک روش تهیه قهوه است که با استفاده از فیلترهای مخصوص و ظرف شیشهای انجام میشود. این روش به قهوه طعمی ملایم و شفاف میدهد و به دلیل طراحی زیبا و کارایی بالا، طرفداران زیادی دارد. کمکس گزینهای عالی برای تهیه قهوههای دمی است.
وی سیکستی (V60)
وی سیکستی یک روش دمآوری قهوه است که با استفاده از فیلتر مخروطی و آب داغ انجام میشود. این روش به قهوه طعمی دقیق و متعادل میدهد و به شما این امکان را میدهد که کنترل بیشتری بر روی فرآیند دمآوری داشته باشید. وی سیکستی برای کسانی که به دنبال طعمهای خاص هستند، گزینهای مناسب است.
جذوه (ترک اسپیشیالیتی کافی)
جزوه یا قهوه ترک یکی از روشهای سنتی تهیه قهوه است که در آن قهوه آسیابشده با آب و شکر در ظرف مخصوصی به نام “جذوه” تهیه میشود. این روش به قهوه طعمی غنی و عمیق میدهد و معمولاً با کف روی آن سرو میشود. قهوه ترک برای کسانی که به طعمهای قوی و سنتی علاقه دارند، گزینهای عالی است.
قهوه رویال (غیر نسکافه مخصوص)
قهوه رویال نوعی قهوه فوری است که معمولاً با استفاده از قهوه با کیفیت بالا تهیه میشود. این نوشیدنی طعمی ملایم و دلپذیر دارد و به عنوان یک گزینه سریع و آسان برای تهیه قهوه در خانه یا کافهها استفاده میشود. قهوه رویال برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی سریع و خوشمزه هستند، مناسب است.
سایفون
سایفون یک روش دمآوری قهوه است که با استفاده از فشار بخار آب انجام میشود. این روش به قهوه طعمی خاص و شفاف میدهد و به دلیل طراحی زیبا و فرآیند جذاب تهیه، طرفداران زیادی دارد. سایفون برای کسانی که به دنبال تجربهای متفاوت از قهوه هستند، گزینهای عالی است.
ایرو پرس
ایرو پرس یک روش دمآوری قهوه است که با استفاده از فشار دستی انجام میشود. این روش به قهوه طعمی غنی و عمیق میدهد و به شما این امکان را میدهد که کنترل بیشتری بر روی فرآیند دمآوری داشته باشید. ایرو پرس برای کسانی که به دنبال تهیه قهوه با کیفیت بالا هستند، گزینهای مناسب است.
هات چاکلت
هات چاکلت یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که معمولاً از شکلات ذوبشده و شیر تهیه میشود. این نوشیدنی قهوه ندارد و به عنوان یک گزینه شیرین و دلپذیر برای کسانی که به قهوه علاقه ندارند، سرو میشود. هات چاکلت برای روزهای سرد و دلپذیر گزینهای عالی است.
چای لاته
چای لاته ترکیبی از چای و شیر بخار داده شده است. این نوشیدنی معمولاً شامل چای ماسالا یا چای سبز است و طعمی ملایم و خوشمزه دارد. چای لاته برای کسانی که به دنبال گزینهای غیر از قهوه هستند، گزینهای مناسب است.
چای ماسالا
چای ماسالا یک نوشیدنی هندی است که از ترکیب چای، ادویهجات و شیر تهیه میشود. این نوشیدنی طعمی گرم و معطر دارد و به عنوان یک گزینه خوشمزه و دلپذیر برای روزهای سرد شناخته میشود. چای ماسالا برای کسانی که به طعمهای خاص و ادویهای علاقه دارند، گزینهای عالی است.
آفوگاتو
آفوگاتو ترکیبی از بستنی وانیلی و دوپیو (دبل اسپرسو) است. این نوشیدنی طعمی شیرین و قوی دارد و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو میشود. آفوگاتو برای کسانی که به دنبال ترکیب قهوه و بستنی هستند، گزینهای مناسب است.
آیس آمریکانو
آیس آمریکانو ترکیبی از اسپرسو و آب سرد است که بر روی یخ سرو میشود. این نوشیدنی طعمی ملایم و خنک دارد و به عنوان گزینهای عالی برای روزهای گرم تابستان شناخته میشود. آیس آمریکانو برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی قوی و خنک هستند، مناسب است.
آیس لاته
آیس لاته ترکیبی از اسپرسو، شیر سرد و یخ است. این نوشیدنی طعمی ملایم و خامهای دارد و به عنوان گزینهای عالی برای روزهای گرم تابستان سرو میشود. آیس لاته برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی خنک و خوشمزه هستند، گزینهای مناسب است.
آیس موکاتلا
آیس موکاتلا ترکیبی از دبل اسپرسو، شکلات نوتلا، شیر و یخ است. این نوشیدنی طعمی شیرین و خامهای دارد و به عنوان یک دسر خوشمزه و خنک سرو میشود. آیس موکاتلا برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی خاص و متفاوت هستند، گزینهای عالی است.

آیا میتوانید این نوشیدنیها را در منزل تهیه کنید؟
بله، شما میتوانید انواع نوشیدنیهای قهوهای که در کافهها تجربه میکنید را در منزل تهیه کنید! اگر یک دستگاه اسپرسوساز دلونگی داشته باشید، میتوانید به راحتی به دنیای قهوههای حرفهای دسترسی پیدا کنید. این دستگاهها به شما این امکان را میدهند که با کیفیتی مشابه کافهها، نوشیدنیهای متنوعی از جمله اسپرسو، لاته، کاپوچینو و حتی موکا را در خانه تهیه کنید.
دستگاه قهوهساز کپسولی مانند نسپرسو گرن لاتیسیما با ارائه منویی شامل 9 نوع نوشیدنی مختلف، به شما این امکان را میدهند که در هر زمان و مکانی که خواستید، قهوه دلخواهتان را تهیه کنید. از قهوههای غلیظ و قوی گرفته تا نوشیدنیهای شیرین و خامهای، همه چیز در دستان شماست. بنابراین، اگر به دنبال تجربهای لذتبخش و راحت از نوشیدنیهای قهوه هستید، دیگر نیازی به رفتن به کافه نیست.
با یک دستگاه قهوهساز کپسولی مناسب، میتوانید کافه را به خانه بیاورید ، اگر هم به دنبال اطلاعات بیشتر درباره دستگاههای اسپرسو ساز هستید پیشنهاد میکنم مقاله معرفی بهترین اسپرسو سازهای خانگی را مطالعه کنید.
جمع بندی؛ انواع قهوه در منوی کافهها
در این مقاله به بررسی انواع نوشیدنیهای قهوهای که میتوانید در کافهها تجربه کنید و انواع قهوه در منوی کافهها پرداختیم. از اسپرسو و کاپوچینو گرفته تا نوشیدنیهای خاصی مانند موکا و آفوگاتو، هر یک از این نوشیدنیها طعم و عطر منحصر به فردی دارند که میتوانند تجربهای دلپذیر از قهوه را برای شما به ارمغان بیاورند.
همچنین، با معرفی دستگاههای قهوهساز مدرن مانند اسپرسو سازهای دلونگی و دستگاههای اسپرسو ساز کپسولی نسپرسو، نشان دادیم که چگونه میتوانید این نوشیدنیها را به راحتی در منزل تهیه کنید. با این تجهیزات، شما میتوانید به راحتی به دنیای قهوههای حرفهای دسترسی پیدا کنید و هر زمان که بخواهید، نوشیدنی دلخواهتان را آماده کنید.
بوتیک نسپرسو ایران به عنوان مرجع معتبر فروش محصولات دلونگی و نسپرسو، بهترین گزینه برای خرید این دستگاههاست. با ارائه 1 سال گارانتی معتبر و 5 روز ضمانت بازگشت کالا، شما میتوانید با خیالی آسوده از کیفیت و کارایی محصولات خریداری شده اطمینان حاصل کنید. ایران دلونگی با ارائه مشاورههای تخصصی و خدمات پس از فروش، به شما کمک میکند تا بهترین تجربه را از خرید خود داشته باشید. بنابراین، اگر به دنبال تهیه دستگاههای قهوهساز با کیفیت و مطمئن هستید، بوتیک نسپرسو ایران بهترین انتخاب برای شماست.
سوالات مداول در مورد انواع قهوه در منوی کافهها
مقالات مرتبط رو حتما ببینید
نظر شما برای ما با ارزشه
0 دیدگاه