آموزش هواگیری اولیه قهوه ساز های نسپرسو
نحوه هواگیری دستگاه نسپرسو و راهاندازی دستگاه نسپرسو از مراحل حیاتی برای تضمین کارایی و کیفیت قهوه است. اگر شما هم به تازگی یک دستگاه نسپرسو خریدهاید و مشتاقید تا اولین فنجان قهوهتان را با طعمی عالی تجربه کنید، باید بدانید که آمادهسازی و هواگیری اولیه دستگاه، کلید این تجربه است. این فرایند ساده اما ضروری، به دستگاه شما کمک میکند تا با بهترین عملکرد خود شروع به کار کند و قهوهای خوشعطر و تازه آماده کند. در ادامه، مراحل گامبهگام برای راهاندازی و هواگیری دستگاه نسپرسو را بررسی میکنیم تا بهترین عصاره قهوه را از دستگاه خود بگیرید.
آموزش هواگیری اولیه قهوه ساز های نسپرسو (قهوه سازهای کپسولی)
آموزش و نحوه هواگیری اولیه قهوه ساز های نسپرسو چگونه است؟ قهوه سازهای نسپرسو به عنوان جدیدترین دستگاه ها برای تهیه انواع قهوه در حال حاضر هستند.
در واقع برند سوئیسی نسپرسو با همکاری برند ایتالیایی دلونگی دستگاه های نسپرسو ساز را با کیفیت عالی وارد بازار کرده است تا افراد بتوانند به صورت شخصی بهترین قهوه ها را برای خود آماده کنند.
اگر شما هم موفق به خرید یکی از آن ها شدهاید به حُسن سلیقه تان تبریک می گویم. اما بعد از خرید دستگاه نسپرسو ساز آنچه اهمیت ویژه ای دارد این است که نحوه راه اندازی دستگاه نسپرسو را چگونه انجام دهید که دستگاه خراب نشود؟ و مهمتر اینکه نحوه هواگیری دستگاه نسپرسو چگونه است؟
چون در صورتی که بدون دانش قبلی از دستگاه استفاده کنید، ممکن است محصول دچا ر عملکرد نادرست شود و مشکل فنی مهمی را برای محصول ایجاد کنید.
بنابراین بعد از خرید دستگاه نسپرسو ساز قبل از اینکه از آن استفاده کنید و با آن نوشیدنی تهیه کنید حتما آن را هواگیری کنید تا دستگاه با کیفیت عالی برایتان نوشیدنی تهیه کند.
نحوه راه اندازی اولیه و هواگیری دستگاه های اسپرسو ساز نسپرسو 2 نوع مختلف دارد!
با توجه به اینکه محصول شما مخزن شیر داشته باشد یا نه نحوه راه اندازی اولیه دستگاه فرق میکند. بنابراین اگر دستگاه نسپرسو سازی که می خواهید از آن استفاده کنید مخزن شیر دارد یک روش خاص برای هواگیری دارد. اگر هم دستگاه شما مخزن شیر ندارد یک شیوه متفاوت برای هوا گیری دارد که در ادامه به صورت کامل هر 2 روش را برایتان به صورت مرحله به مرحله توضیح داده ایم.
روش اول: هواگیری قهوه ساز نسپرسو مخصوص دستگاه هایی که مخزن شیر دارند
بنابراین برای راه اندازی دستگاه های قهوه ساز کپسولی حتما 5 قدم زیر را به ترتیب و با حوصله انجام دهید تا بدون مشکل از دستگاه خود استفاده کنید.
- ابتدا مخزن آب و شیر دستگاه را شستشو دهید بعد از شست و شو مخزن شیر/ آب دستگاه، آن ها را خشک کنید.
- در صورتیکه دستگاه مخزن شیر دارد فعلا آن را به دستگاه وصل نکنید و فقط مخزن آب آن را وصل کنید. چون عملیات هوا گیری و استارت اولیه دستگاه قهوه ساز نسپرسو نسپرسو تنها به کمک آب انجام میشود. از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید.
- دستگاه را که روشن کردید، منتظر بمانید تا چراغ های چشمک زن ثابت شوند و دستگاه آماده کار شود. اگر روی کلیدهای بدنه اسم لانگو وجود دارد آن را انتخاب کنید. اگر هم کلید لانگو ندارد از کلید اسپرسو استفاده کنید.
- سپس یک لیوان زیر نازل خروجی آب قرار دهید تا عملیات هواگیری به کمک آب به درستی انجام شود.
- این کار را 3 بار تکرار کنید تا به صورت کامل دستگاه هوا گیری شود. پس از پایان این 3 بار دستگاه آماده استفاده است.
روش دوم: هواگیری دستگاه نسپرسو مخصوص نسپرسو سازهای فاقد مخزن شیر
بعد از اینکه قطعات نسپرسو را طبق دفترچه به دستگاه متصل کردید مراحل زیر با دقت انجام دهید:
- در مرحله اول مخزن آب دستگاه اسپرسو ساز کپسولی را با آب تصفیه شده کامل پر کنید.
- سپس دستگاه را روشن کنید و منتظر شوید تا کلیدهای چشمک زن روی دستگاه ثابت شوند.
- کلید لانگو یا ریستریتو را انتخاب کنید.
- یک لیوان بزرگ جلوی نازل خروجی آب قرار دهید تا هنگام خروج آب از نازل و هواگیری دستگاه. این عملیات را 3 بار انجام دهید. بعد از اتمام مخزن آب دستگاه قابل استفاده است.
نکته: در صورتیکه در هر کدام از مراحل راه اندازی نسپرسو سوالی دارید میتوانید کامنت بگذارید یا از طریق آیکون تماس، با شماره کارشناسان فروش در صفحه تماس بگیرید.
سوالات متداول
مقالات مرتبط رو حتما ببینید
نظر شما برای ما با ارزشه
1 دیدگاه
سلام این هواگیری نبود. هواگیری یعنی بعد از یک مدت دستگاه را روشن می کنی و هیچ آبی از دستگاه خارج نمی شود آن موقع دستگاه نیاز به هواگیری دارد